Šport
ponedeljek, 10. avgust 2020

Turnir v odbojki na mivki

Bodi aktiven na mivki!

V okviru obeležitve Evropskega tedna športa, se bo v sredo, 30. 9. 2020, na igriščih Centra športov na mivki odvijal rekreativni turnir v odbojki na mivki, s pričetkom ob 16. uri. 

Tekmovanje, ki ga organizirata Univerzitetna športna zveza Primorske in Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez, je razpisano za 16 ekip. Namenjen je študentom in študentkam vseh univerzitetnih središč Slovenije. Tekmuje se v disciplini mešanih trojic. Ekipo sestavljajo največ trije igralci, od katerih pa mora biti vsaj ena oseba drugega spola

Udeležba je brezplačna! Udeleženci pa morajo dokazati svoj status v študijskem letu 2019/20 in 2020/21 na kateremkoli višješolskem ali visokošolskem zavodu v Sloveniji in tujini (višje šole, samostojni visokošolski zavodi, univerze) in diplomanti višješolskih in visokošolskih študijskih programov, ki so ali bodo diplomirali med 1. 1. 2020 in 30.9.2020 (dnevom tekmovanja).

Tekmovanje bo potekalo po Pravilih za turnirje odbojke na mivki. Tekmovalni sistem se določi glede na število prijavljenih ekip. Vsaka prijavljena ekipa pa lahko računa na vsaj 3 odigrane tekme, veliko smeha in zabave, kar pa je tudi glavni cilj turnirja. Poleg dobre glasbe bo poskrbljeno tudi za obiskovalce/navijače/spremljevalce, ki se bodo lahko pomerili v nagradnih izzivih s praktičnimi nagradami. 

Prijave zbiramo do 25. 9. 2020 preko spletnega obrazca, število ekip je omejeno na 16.

Razpis je objavljen TUKAJ.

Naj se novo študijsko leto prične aktivno in zabavno. Pridružite se nam kot igralci ali gledalci, da skupaj uživamo v še zadnjih toplih dneh.