Mednarodno
ponedeljek, 21. marec 2022

Beograd s ŠOUP

2. - 3. aprila nas čaka odštekan izlet!

Ste pripravljeni na odštekan izlet v Beograd?

Prijavi se na spodnji povezavi in se nam pridruži!

Prijava bo zaključena s plačilom izleta na info točki ŠOUP v Kopru ali Portorožu.

Pohiti s prijavo, saj je število mest omejeno!

  • Info točka Koper: pon - pet: 9.00 - 12.00 in 13.00 - 15.00
  • ŠOUPostaja Portorož (Turistica): ponedeljek in četrtek: 9.00 - 13.00
  • Plačilo je možno samo z gotovino.

Pa še nekaj: Izpolni pogoje, ki jih izveš na naši info točki in si pridobi dodatne ugodnosti!

PRIJAVI SE


Beograd

Beograd - srbska prestolnica, ki lahko ponudi mnogo več kot le vsem poznano in večno opevano nočno življenje, tradicionalno kulinariko, ki navdušuje gurmane po celem svetu, številne znamenitosti, ki kar kličejo po ogledu in glasbo, ki prisili k plesu celo največje zapečkarje … 

Beograd ni le najgostoljubnejše mesto na svetu, je enostavno izkušnja, ki jo moraš doživeti! Zato se nam pridruži na nepozabnem beograjskem vikendu, kjer bomo dodobra spoznali tamkajšnje življenje in hkrati obogatili svojega.

1. dan:

V zgodnjih jutranjih urah se bomo iz Kopra odpravili po avtocesti bratstva in enotnosti mimo Zagreba, čez Slavonijo do Srbije. Ob vstopu v Beograd bomo za začetek naredili avtobusni ogled mesta. Naše spoznavanje srbske prestolnice bomo pričeli v novem Beogradu, kjer se bomo zapeljali mimo Beograjske arene, Sava centra in nakupovalnega središča Ušće. Kasneje se bomo zapeljali še do najelitnejše beograjske četrti – Dedinj, kjer nas čaka obisk Hiše cvetja (doplačilo) - groba Josipa Broza Tita. Peljali se bomo tudi mimo stavbe TV Pink in stadiona Crvene Zvezde, pot pa bomo zaključili pri eni največjih pravoslavnih cerkva na svetu - Hramu SV. Save.

Po ogledu mesta sledi prijava v hotelu in prosto popoldne v središču mesta, kjer se bomo med drugim lahko sprehajali po znameniti ulici kneza Mihaila in okušali lokalne specialitete.

Večer bo namenjen spoznavanju srbske kulinarike na značilni srbski večerji s čevapčiči, pleskavicami in drugimi dobrotami. Ob tradicionalni srbski glasbi se bomo zabavali vse do jutra.

2. dan:

Po neprespani noči, zajtrku in odjavi iz hotela, nas bo pot vodila do Kalemegdana, od koder bomo imeli čudovit razgled na sotočje Donave in Save ter Novi Beograd.

Po ogledu sledi prosti čas v središču mesta, kjer si bomo lahko privoščili še zadnjo pleskavico, nato pa nas čaka povratek proti Sloveniji, kamor bomo prispeli pozno zvečer.

Paket vključuje:

  • prevoz s turističnim avtobusom na relaciji Koper – Beograd – Koper,
  • nočitev z zajtrkom v hotelu ***,
  • vse oglede po programu,
  • spremstvo slovenskega vodnika ves čas potovanja,
  • lokalno vodenje po Kalemegdanu,
  • stroške organizacije potovanja

Možna doplačila: tradicionalna Srbska večerja na splavu z živo glasbo in trubači (20 €)

Več informacij: info@soup.si

PRIJAVI SE TUKAJ