Resor za mednarodno dejavnost

Sekretar na resorju

Dimitar Miloshev

sekretar za mednarodno dejavnost ŠOUP

img2797.jpeg

Resor za mednarodno dejavnost omogoča enega izmed prvih korakov k pridobivanju mednarodnih izkušenj. Upamo si stopiti izven cone udobja, postavljati drzne cilje, premagovati strahove in nenehno stremeti k odkrivanju neznanega in drugačnega, saj je ravno raznolikost tista, ki bogati in lepša naša življenja.

Vse zainteresirane, ki bi želeli aktivno preživeti prosti čas ter s svojimi idejami in energijo doprinesti domačemu okolju več od vsakdanjega, lepo vabimo, da se nam pridružite pri soustvarjanju resorja, na mednarodno@soup.si.

Študij v tujini zaznamujejo mnoge preizkušnje, ki pripomorejo k oblikovanju in dozorevanju posameznikove osebnosti. Krasi ga spoznavanje novih lju-di, različnih pogledov in oblikovanja lastnih stališč. Vse te spremembe te privedejo izven cone udobja in odpirajo nova vprašanja o svetu.
 
Študent, ki je del svojega študija opravil v tujini, razvije paleto veščin, ki mu pomagajo tako na osebni kot na poklicni poti. Znanja, osebnostne zrelosti in socialnega kapitala, ki jih je moč pridobiti preko študentske mobilnosti, se ni moči naučiti z nobeno knjigo. Pomembno je pozabiti na vse razloge »za-kaj ne« in se osredotočiti na »zakaj ja«.

PROJEKTI V IZVEDBI RESORJA ZA MEDNARODNO DEJAVNOST

img2778.jpeg