Šport
ponedeljek, 09. maj 2022

Na kongres po dragocene izkušnje

27th TAFISA World congress

Slovenija in Občina Piran sta letošnji gostiteljici velikega dogodka, mednarodnega kongresa TAFISA - Mednarodnega združenja športa za vse, ki bo potekal od 8. do 12. junija 2022 v Portorožu. Prisotni bodo visoki gostje iz vsega sveta, častni pokrovitelj kongresa pa je predsednik republike, g. Borut Pahor.

Dogodek organizirata Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez in Športna unija Slovenije.

K sodelovanju pri organizaciji in izvedbi zahtevnega dogodka vabimo prostovoljce, študente Univerze na Primorskem, ki bodo s svojim delom pomembno prispevali h kakovostni izvedbi, hkrati pa je sodelovanje priložnost za pridobitev kakovostnih izkušenj in referenc za nadaljnje delo posameznika.

Delo bo raznoliko in zajema različna področja. Pomoč pri prihodih in informiranju udeležencev, preverjanje akreditacij, spremstvo skupin pri ogledih spremljevalnih aktivnosti, pomoč pri logistiki itd.

Vse o kongresu je objavljeno na spletni strani dogodka https://www.tafisa-slovenia2022.si

Podrobnosti o delu bodo zainteresiranim prostovoljcem predstavljene na uvodni spletni predstavitvi za prostovoljce v prvi polovici maja, kamor boste povabljeni, v primeru posredovanja interesa, zatem pa bo sledilo oblikovanje ekip po področjih.


Interes za sodelovanje posredujte preko spletnega obrazca https://forms.gle/KZqBFAXgLs5yK5rDA..